Surprizele Dunarii: Somn de 18 kg la clonc

Am sperat la partida aceasta impreuna cu Ionut de mai bine de doi ani. Ne spuneam ca pescuim la Dunare de atatia ani si de ce nu facem si noi o partida exclusiv la ten. Uite ca anul acesta am reusit sa ne indeplinim acest vis. Am programat 6 zile pe Dunare pe o zona cunoscuta de Ionut sa pescuim doar la amur. Pregatiti cu un sac de porumb si monturile facute si invatate de pe la pescari mai experimentati in pescuitul ten-ului am plecat la drum. Evident ca de la partida nu putea lipsi Baltacul. Ajungem destul de tarziu pe inserat. Ne grabim sa umflam barca si sa nadim ca sa incepem cu dreptul. Si se poate spune ca asa am si facut. Dupa cafeaua de dimineata ne-am pus sa filmam deja celebrul intro de pe vlogul lui Baltacul, unde in timpul live-ului ne-a venit primul crap!

Doar ca Dunarea ne-a oferit altceva contra planului nostru insa pe parcurs ne-am adaptat! Am muncit si rezultatele nu au intarziat sa apara. Va las cu imagini superbe de pe malul Dunarii iar toata desfasurarea partidei o vedeti pe canalul de youtube al lui Baltacul. Cu o singura mentiune. Multi ati cerut locatia. Doresc sa va reamintesc ca pe Dunare nu locatia face diferenta cat localizarea. La o partida mai lunga cum a fost a noastra a trebuit sa muncim zi si noapte sa nadim, sa mergem sa cautam pestele in alta parte decat in zona taberei. Apa a scazut 1 metru in 4 zile iar atunci a trebuit sa schimbam planul pentru care venisem initial. Ten-ul pentru noi ramane un vis pana data viitoare, dar ne-am ales cu capturi frumoase. Concluzia ne duce in punctul de a ne da seama cu ce am fi ramas daca nu nadeam constant ? probabil nici o trasatura la crap? Cu ce am fi ramas daca nu plecam pe valurile alea sa dam la clonc pe zone mai linistite? Cu ce am fi ramas daca nu plecam dimineata la 5-6 dupa toate noptile dormite maxim 3 ore? cand in ultima dimineata am simtit cea mai grea oboseala, impreuna cu Ionut am coborat 2 ore la clonc si ne-a adus captura vietii pana acum? Deci unde mai intra in calcul locatia? Mergeti la Dunare mult, cautati locuri saptamanal, munciti mult si rezultatele nu vor intarzia sa apara! 

Cloncul de la PRO ANGLER l-am testat pentru prima data si ne-a adus absolut toate capturile la somn.  Aproape tot echipamentul de somn se datoreaza celor de la proangler.ro.

Lanseta WFT Never Crack Big FIsh 2.40 150-700gr o gasiti AICI

Fir textil UNICAT Vencata V-Shot 8 Line 0.40 il gasiti AICI

Carlige UNICAT Vencata SNX 5 3/0 gasiti AICI

 Clonc PRO ANGLER care ne-a adus cele mai frumoase si mai mari capturi il gasiti AICI
 
Sonar Lowrance Hook Reveal 5 HDI Chirp il gasiti AICI