Despre

Fondat in 2012
de Adrian Iordache

www.pescuitladunare.ro este singurul site din Romania, dedicat exclusiv pescuitului la Dunare. Aici gasiti aventuri de pe malul Dunarii, actualizari lunare, aproape orice legat de Dunare si Delta Dunarii. Scopul acestui site nu este de a da o locatie anume. Satisfactia o ai din peisaj si activitatea in sine, nu din capturi sau cantitatea pestelui prins. Vreau in primul rand sa cred ca pentru voi conteaza informatiile transmise si nu neaparat data cand s-a pescuit. 

Cum a luat nastere acest site? Dupa primele partide de pescuit pe Dunare (care au inceput in septembrie 2010) ce mi-au ramas in suflet am hotarat sa imi fac un blog in care sa postez pozele de la fiecare partida insotite de un scurt istoric al partidei doar pentru mine, fara sa fac reclama, fara sa-l promovez in vreun fel anume. Dupa primele 3-4 postari blogul a devenit popular, pescarii erau interesati de pescuitul pe Dunare mai mult decat mi-am imaginat. Am inceput cu timpul sa scriu articole si sa ofer informatii dintre cele mai utile , fara secrete si fara ascunzisuri. Fara locuri secrete ca deh..nu sunt nici primul nici ultimul care a descoperit un loc de pescuit pe Dunare si consider ca nu mai exista locuri virgine ci doar mai putin batute „de lume”. Pe Dunare e loc pentru toata lumea! Dar am inteles ulterior ca nu pot da locatiile exacte pentru ca foarte multi vaneaza locurile, si nu ar fi asta o problema daca nu as fi gasit de fiecare data locurile de pescuit pline de gunoaie.

  Datorita vizitelor din ce in ce mai dese ale pescarilor in cautare de tot mai multe informatii despre pescuitul pe Dunare, am hotarat sa extind blogul si sa-l transform ulterior intr-un site plin de informatii la sfaristul anului 2013.

  Aici vedeti rezultate si informatii de-a lungul anilor petrecuti pe malurile batranului fluviu si nimic luat de pe internat sau din auzite. Momelile si monturile cat si tehnicile de succes, cu care noi avem rezultate vi le prezentam si voua cat mai in detaliu. Informatii si alte sfaturi utile le veti gasi pe toate in cadrul acestui site.

Suntem o echipa formata din prieteni cu pasiuni comune dar cea mai importanta dintre ele: PESCUITUL LA DUNARE”

Fir Intins!

 

Adrian Iordache

Adrian Iordache

Fondatorul site-ului „Pescuit la Dunare”. Am inceput sa pescuiesc ca orice impatimit al pescuitului inca din copilarie pe baltile din jurul Bucurestiului folosind ca undita, o trestie cu pluta din cocean si o germina (deoarece era o lanseta mica si mi se potrivea) la vremea aceea credeam ca este o lanseta pentu copii, mai tarziu am aflat pe ce „comoara” pusesem mana. Am inceput sa pescuiesc pe Dunare din anul 2010 iar de atunci am ramas loial acestui rau.

Alina Iordache

Sotie de pescar :D, nascuta si crescuta la malul Dunarii in judetul Braila si avand de mica destule cunostinte in ale pescuitului datorita partidelor pe care le facea impreuna cu tatal ei si el pescar de cand se stie, Alina este pasionata de pescuitul la feeder insa la fel de pasionata este si de realizarea monturilor de crap sau somn. Si… sa nu uitam ca la partea de bucatarie  este prima care se baga fiind pasionata in ale gastronomiei…va aduceti aminte de plachia aceea din Delta de pe Ostrovul Tataru? mmmm…

Cristi Tanase

cristi tanase

Cristi este nascut in Tulcea, practic la marginea Deltei, locul de unde incep adevaratele aventuri. Este pescar de mic copil si s-a integrat repede in echipa. Ii place pescuitul la crap, dar este mult mai incantat cand face o partida de somn, stiind oricand ca la capatul firului il poate astepta captura vietii. Incepand de acum va fi alaturi de noi pe oriunde vom merge de-a lungul Dunarii.                                                                                                                                                                                                                     

Andrei Neagu

Andrei, este prietenul lui Cristi inca din adolescenta si pe langa pescuit este mare impatimit al camping-ului. Cat se afla pe malul Dunarii nu vrea sa ii lipseasca nimic. Are record la crap, un solzos de 8kg pe Chilia si este dornic de noi recorduri. Ne bucuram ca il avem alaturi de noi unde noi aventuri ne asteapta impreuna.

Alexandru Tortuga

Alex este iubitor de natura, ii place sa cante la chitara in jurul focului si este cel mai nou membru si tot odata editor de articole al echipei. Pescuitul la Dunare este in topul preferintelor lui si totodata si motivul care ne-a adus impreuna. Ne va bucura cu povestile lui  de la malul Dunarii transpuse in articole pe site, de cate ori va avea ocazia.

 


Nicu

Nicu a fost cel care a dat startul a tot ceea ce vedeti la noi pe site. Daca nu ma ducea la Dunare in septembrie 2010, acest site probabil nu ar fi existat niciodata… cel putin nu din pricina noastra… Nicu pescuia in general la peste mic, si era inebunit dupa pescuitul la stiuca. Mergea anual in Delta si de cate ori avea ocazia era pe malul Dunarii la pescuit. Din pacate ne-a parasit mult prea devreme la inceputul unei primaveri si a unei zile insorite de martie chiar in locul in care avea sa ma duca prima oara la pescuit pe Dunare la Oltenita.

(30.05.1972-06.03.2016)